BENVINGUT/ADA A VIU SA

Qué hi ha més important que la tenir salut? Quan tenim salut, no la valorem. I es només quan estem "fotuts" quan diem -que bé sestà, quan estem bé-. Et resonen a dintre teu aquestes paraules? I es que només valorem la salut quan ens falta. No hi ha cap be material, ni tenir molts i molts diners que puguin igualar un bé tan preciat, tan valuos, com es la salut. Es per això que neix Viu Sa, la botiga dalimentació ecològica i de proximitat, de Martorell. Apostem pels productes de qualitat fets a casa nostra, de la nostra terra, al nostre país Catalunya. I et preguntaràs... i ara perque ens parles de Viu Sa.

Es una gran necesitat que hi ha la de concienciar al consumidor de la relació que hi ha entre la nostra salut i el que ens entra per la boca. No es el mateix alimentar-nos que nutrir-nos. El que introduim al nostre cos, sumat a la genètica es clau en la predisposició que tinguem a les enfermetats. I ara em direu si pero dalguna cosa em de morir? Si pero tant que es parla de la calitat de vida, dic jo, no serà milllor els anys que tinguem que viure, viurels de la millor manera possible. I es que quan veig com salimenten algunes persones, em poso les mans al cap. Tremolo. Com canvia el nostre estat dànim, i el nostre día a dia, quan menjem be, aliments saludables. Es aquesta idea la que volem transmetre tots els menbres que formen part del proyecte Viu Sa, som persones normals, que un dia vem veure la necessitat de camviar els nostres hàbits alimentaris i començar a introduir aliments els mes naturals possibles i ajudar a nostre cos, el únic que podem dir que es nostre, a poder viure millor.
El Gerard Perez Galobardes, a part de les seves aficions de la fusta i montar i pintar les seves figuretes, volt transmetre aquest estil de vida, a tot aquell que entri a Viu Sa.

Viu Sa,és una empresa familiar, que tinc el plaer de coneixer. I allò que moltes vegades diem que les coses pasen per alguna raó, en aquest cas no se ni com, qui mhavia de dir que aniria a parar a Viu Sa. Bueno no menrrollo més i anem per feina, us vull parlar del que trobareu a la nostra botiga, el primer us trobareu amb el Gerard un emprenedor, que com molts altres, fart de anar dun lloc a un altre, es valent i amb lajuda dels seus pares i germana tira en devant el proyecte, que no es fàcil de pujar la persiana. Trobareu les seguents marques:
Oli dOliva Extra Verge, de Castelló. Un dels millors olis del mon, i únic oli català dins la World Best Olive Oil. (WBOO), i amb 7 premis internacionals i 2 nacionals.
Cava i vins Sumarroca
Sucs Cal Valls empresa familiar dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic. Ubicada a un poble de la provincia de Lleida, Vilanova de Bellpuig
Embotits ( Xolís del Pirineu, Fuet, Minisecallones, hamburgueses 100% de vedella Eco de Cal Tomàs de la Pobla de Segur, Fem comanda de carn i embotit tots els dilluns.
Pa i pastes del forn ecològic i artesanal que fa 30 anys que es dediquen al ofici de forner, Can Busquets
Tes, rooibos i infusions
Té Kombucha, una beguda fermentada amb un gran valor probiotic
Productes sense gluten com LObrador (pastissos Cheesecake, Brownie, Tatin de poma, Mousse de gerds, Lemon pie)
Productes de Natur Green
Natursoy

Fuente: este post proviene de Judit Piqueras, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?
Esta información nunca debe sustituir a la opinión de un médico. Ante cualquier duda, consulta con profesionales.

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Hoy en día, debido a nuestro estilo de vida, sobrepasamos la capacidad que tiene nuestro cuerpo para depurarse. La ingesta de alimentos muy procesados, la sobrealimentación, el sedentarismo, la exposi ...

PAN DE TRIGO SARRACENO Y QUINOA Los productos sin gluten como panes, magdalenas, pizzas o pastas, que encontramos en el súper, contienen ingredientes muy procesados: almidones, pectinas, gomas...etc. ...

Etiquetas:

Recomendamos