Ta bort alla rynkor från ditt ansikte med denna hemlagad grädde på bara en vecka


För någon i hemlighet som rynkor förstör en kvinnas skönhet och dessa verkar vara oundvikliga, men inte så, och alla kloka på marknaden finns det många produkter att behandla detta problem och även operationer är en annan metod.
Att veta hur man känner till de behandlingar som lovar att lösa detta problem är helt dyrt och slutligt av allt utan att uppnå det sanna resultatet som lovades innan man använde nämnda behandling, så lyckligtvis finns det hemmet som inte hjälper till.

Säkert efter att du vet det här tricket för att eliminera hudens rynkor, vill du använda evigt. Det är viktigt att du tar några minuter för att se denna enkla mottagning, notera hur det är gjort och börja idag. Jag försäkrar dig att du inte kommer ångra att ha lärt dig detta underbara recept.
Det bästa av allt är att när du vet några ingredienser används för mer, för han är säker på att alla har dem hemma och om inte, är de väldigt lätta och billiga att erhålla. Om du vill ta hand om dig själv och fördröja ansiktets rynkor är detta ett botemedel mot dig.
Visst är tid något som ingen kan kontrollera, ibland kommer de så snabbt att vi inte ens inser. Det är inte heller något vi kan undvika, och på samma sätt som dess konsekvenser. Ansiktet är det första du ser på en person och det är också där du kan märka tidens gång på grund av rynkor.

Vi vet alla att åldrandet i ett av stadierna i hela levande varelsen, eftersom detta är livets cykel, är född, växande, reproducerande och döende. Även om vi inte kan sluta åldras i vår hud, kan vi åtminstone fördröja det. men när vi gör det med naturprodukter är det mycket bättre. Med detta hemhjälpmedel får din hud att se yngre och mer strålande ut.
Detta är vad du behöver för att förbereda receptet för att eliminera rynkor.

ingredienser:
-1 tesked vaselin
-1 matsked olivolja
-1 äggula
-1 tsk honung

preparatet:
Först: Smält vaselin och blanda den med resten av ingredienserna, blanda tills du får en jämn kräm.
För det andra: Rengör ansiktet väl genom att ta bort all smink, lägg lite av sängen på fingrarna och applicera med cirkulära rörelser.
Tredje: Låt handla i tre minuter och ta bort det med en bomullsboll. Tvätta bra med kallt vatten för att ta bort resten.

Kom ihåg att dela detta recept på din Facebook så att du kan förbereda det när du vill och alltid ha dispositionen. Sluta inte dela med dig.

The post appeared first on estar-sano.com.

Fuente: este post proviene de Estar Sano, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?
Esta información nunca debe sustituir a la opinión de un médico. Ante cualquier duda, consulta con profesionales.

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Hoy  compartimos con nuestros lectores, un licuado para diabéticos hecho de nopal, sábila, limón y ajo. Éstos alimentos para bajar el azúcar son muy beneficioso para aumentar la salud en las personas ...

Etiquetas: NATURLIGA KURER

Recomendamos